top

Pierlala op nieuwjaarsreceptie

zondag 13 januari 2013

Zondag 13 januari trakteerde het gemeentebestuur en de gemeenteraad met een nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van Ursel en Knesselare in de sporthal ‘Flabbaert’. Ook wij waren vertegenwoordigd.

Op onze stand van Pierlala boden wij onze koele likeurdrank Ursula aan. Maar wat vooral aantrok had met deze ijzige sneeuwkoude was de Urselse Kaffee. Een warme likeurdrank met slagroom erop. Ook onze herkenbare reus Pierlala pronkte aan onze stand en je kon er terugkijken in een selectie foto’s van de afgelopen stoeten.

Op de nieuwjaarsreceptie zijn er naar schatting zo’n 900 aanwezigen geweest. We werkten met ons comité in 2 ploegen, voor en na de middag. Het was voor ons een blij terugzien van vele van onze sympathisanten aan onze stand. Hiermee hebben wij ook opnieuw een nieuw werkjaar goed ingezet met als apotheose een nieuwe folklorestoet rond een nieuw thema op zondag 8 september 2013.

Op de website van Het Nieuwsblad kan je op de pagina van Knesselare nog meer foto’s zien van de nieuwjaarsreceptie: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLNVA_20130113_003.

Deel dit artikel

top