top

Uitnodiging deelnemersfeest

donderdag 14 februari 2013

Naar jaarlijkse gewoonte wordt in het voorjaar een heus deelnemersfeest georganiseerd voor alle deelnemers aan de Pierlalastoet in Ursel van het afgelopen jaar.

Met het deelnemersfeest wil de organisatie Pierlala-Ursel alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun gemotiveerde inzet, hulp en deelname aan de Pierlalastoet. Dit jaar gaat het deelnemersfeest door op zaterdagavond 23 maart 2013 op de vertrouwde locatie in de “Zaal De Katerhoek” in Ursel. De genodigden worden verwelkomd met een aperitief, waarvoor ons streekdrankje de Ursula zich uitstekend leent. Daarna is er een buffet met kroketjes, keuze uit verschillende groenten en beenhesp. Gedurende de hele avond worden ook de streekdrankjes Pierlalabier, Ursula en Urselse Kaffee aangeboden, naast de klassieke frisdranken.

Programma

De organisatie en bediening tijdens deze avond worden verzorgd door alle leden van het comité. De deelnemers krijgen er de kans om om bij te praten met de leden van het comité.

Het deelnemersfeest is ook altijd een moment om terug te blikken op de stoet van het afgelopen jaar. Vorig jaar hadden we overigens heel wat speciaal gedaan naar aanleiding van de 50ste jubileumeditie. Er worden gedurende de hele avond foto’s geprojecteerd van de 50ste Pierlalastoet van 2012.

Maar we blikken ook vooruit op de nieuwe stoet van dit jaar. Het nieuwe thema voor de 51ste folklorestoet wordt onthuld. De data van de drie vergaderingen met de groepsleiders worden ook bekend gemaakt om de vorming van de stoet concreet in te vullen op papier. Er worden ook stickers verdeeld met de nieuwe datum van de stoet: zondag 8 september 2013.

Na dit alles is het tijd voor amusement en ambiance. In een spannende tombola zijn er heel wat mooie prijzen met de lekkere streekdranken te winnen. Na het dessert zorgt een DJ David Tack voor muziek voor alle leeftijden tot in de vroege uurtjes. Tijdens de avond worden ook foto’s genomen die op deze website zullen verschijnen.

Praktische info

Locatie? “Zaal De Katerhoek”, Ijzeren Hand in Ursel
Wanneer? Zaterdagavond 23 maart 2013 vanaf 19u30


De uitnodigingen voor alle deelnemers worden op naam via de post bezorgd. Deelnemers aan de 50ste Pierlala folklorestoet kunnen zich inschrijven voor het deelnemersfeest via:

  • bijgevoegde inschrijfstrook bij de uitnodiging te bezorgen aan één van de comitéleden
  • e-mail: vermeld jouw naam, telefoonnummer, e-mail, aantal personen en de groep in een e-mailbericht naar info@pierlala-ursel.be
  • online: vul het inschrijfformulier in op deze website

Wij hopen alvast alle deelnemers van vorig jaar te mogen ontmoeten voor een fijne en gezellige avond.

Deel dit artikel

top