top

Start opbouw folklorestoet

zaterdag 10 augustus 2013

Na het opstellen van het scenario op de groepsleidersvergaderingen in mei en juni starten we vanaf vandaag met de opbouw van de wagens.

Op zaterdag 10 augustus zijn we begonnen met de bouw aan de wagens voor de 51ste folklorestoet. Het volledige scenario is tijdens de groepsleidersvergaderingen in mei en juni uitgeschreven op papier. Nu wordt alles levensecht en zijn we toe aan de fase van de eigenlijke bouw. Regelmatig houden we je via deze website en onze facebookpagina op de hoogte over de stand van zaken.

Planning

De opbouw van de wagens is jaarlijks een heel intensief werk. Daarom vragen we de groepen de bouw van hun wagen op zich te nemen of mee te helpen waar mogelijk. Wij stellen materiaal voor de opbouw ter beschikking en je kan ook rekenen op onze hulp of advies. De Pierlalawerf is dagelijks open vanaf zaterdag 10 augustus tot en met zaterdag 7 september (behalve op zondag). Gelieve een seintje te geven op voorhand om de planning van de bouw zo vlot mogelijk te laten gebeuren en hulp te voorzien waar gewenst. Dit kan via e-mail (rene.de.rycke@telenet.be) of telefonisch (op het nummer: 0471 438 745).

Kledij

Mogen we vragen dat alle deelnemers van de verschillende groepen zeker voor 30 augustus 2013 kunnen langskomen op de Pierlalawerf (Wessegem 7, 9910 Ursel) om hun kledij te passen en af te halen.

Deel dit artikel

top