top

Terugblik op de wagenopbouw

vrijdag 6 september 2013

Dit weekend is het zover: de 51ste Pierlala folklorestoet met als thema: ‘Pierlala, van koninklijken bloede?’. De nieuwsgierigen onder ons gunnen we een blik achter de schermen tijdens de wagenopbouw.

Morgen wordt de allerlaaste afwerking en decoratie gedaan aan sommige wagens om de Pierlala folklorestoet helemaal af te maken. Wie Pierlala volgt op onze nieuwe Facebookpagina http://www.facebook.com/PierlalaUrsel kon eerder al een aantal foto’s opmerken tijdens de wagenbouw. Voor wie deze foto’s nog niet gezien heeft en toch al nieuwsgierig is naar de eerste beelden geven we ook hier een aantal foto’s vrij tijdens de wagenopbouw. We geven nu wel nog geen verdere toelichting bij de foto’s!

Vanavond hebben we de huurkledij ook verdeeld onder de groepen. Daarbij zijn er vooral opvallend gekleurde kleren die de folklorestoet heel kleurrijk zullen maken. Maar er zijn ook heel chique kleren naar aanleiding van de koninklijke sfeer die dit jaar in de folklorestoet zal zitten.

Samen met ook dit jaar opnieuw prachtig gebouwde wagens zullen zowel bezoekers als deelnemers zich helemaal kunnen inleven in de 51ste Pierlala folklorestoet aanstaande zondag 8 september in het dorp van Ursel. Alles begint om 14u en de dag wordt afgesloten met een koninklijk vuurwerk om 21u.

Ondek het volledige programma van de 51ste folklorestoet

Deel dit artikel

top