top

Klassement Pierlala’s marathon in Urselse Velden

woensdag 17 september 2014

Bekijk hier het klassement van de eerste editie van Pierlala’s marathon in Urselse Velden. Deze werd in estafette gelopen en kon rekenen op 40 ingeschreven ploegen van 2 tot 4 personen.

Het ging eigenlijk om een halve marathon met 4 ronden van 5,065km. Deze ronden werden in estafette gelopen met ploegen van 2 tot 4 personen. Om klokslag 12u weergalmde het startschot gegeven met ons kanon dat voor de gelegenheid gemaakt werd.

Voor de eerste ronde zagen we al na 20 minuten de eerste loper van de groep Pieter Everaerd. Deze groep kwam ook over de hele estafette als eerste over de eindstreep met een uiterst knappe prestatie van 1 uur 22 minuten. Op de tweede plaats bij de mannen mochten we niemand minder dan de groep Pierlala verwelkomen met een totale looptijd van 1 uur 29 minuten. En het brons bij de mannen ging naar de groep Franky Stofferis met een totale einddtijd van 1 uur 33 minuten.

Ook voor de vrouwen waren er 7 ploegen ingeschreven. Daarbij gaat het goud naar de groep Martine Boute met een tijd van 1 uur 48 minuten, op de voet gevolgd door de groep Sabine Maes met dezelde einddtijd. Het verschil kwam daar dus aan op de milliseconden. De groep Lien Defruyt haalde bij de vrouwen de bronzen medaille met een totale looptijd van 2 uur 6 minuten.

Proficiat aan alle deelnemers. Dit zijn heel knappe prestaties! Hier kan je de persoonlijke looptijden voor de verschillende deelnemende ploegen raadplegen:

 

Omstreeks 14u30 ging de laatste groep over de eindstreep. Daarna mochten de winnaars hun prijs in ontvangst nemen op de officiƫle podiumceremonie. Er werden ook prijzen uitgedeeld aan de best verklede ploegen.

Deel dit artikel

top