top

Film van de 52ste Pierlala folklorestoet

maandag 26 januari 2015

Herbeleef met deze film het verhaal van de 52ste Pierlala folklorestoet in Ursel op zondag 14 september 2014 met als thema “Pierlala gaat van goud”.

Laat je volledig meeslepen in het boeiende verhaal van het leven van Pierlala. Zijn levensverhaal speelde zich vorig jaar af rond het begin van de moderne Olympische Spelen in 1896. Je zult er zien hoe Pierlala zich intensief voorbereidt om deel te nemen aan de Spelen. We nemen je mee naar de spelen in Parijs (1900), St. Louis (1904) en Londen (1908).

Je kan de film ook bekijken op je televisietoestel:

  • Indien je beschikt over een smart-tv met internetaansluiting, open de Youtube app en zoek de film “Pierlala folklorestoet 2014”
  • Indien je beschikt over een DVD-speler kan je telefonisch contact opnemen met Ludwig De Meyere (tel 0477/54 58 22) om tijdelijk een DVD te krijgen met de film

 

Deel 1: Voorprogramma

De Pierlala folklorestoet in Ursel werd voorafgegaan door een openingsceremonie, de eerste editie van Pierlala’s marathon in Urselse Velden, optredens van Time2Dance en een reclamestoet.

Deel 2: Volledige folklorestoet

In de Pierlala folklorestoet wordt het leven van de legendarische Pierlala uitgebeeld, steeds rond een ander thema. Dit jaar ging hij voor een gouden medaille…

 

Deel dit artikel

top