top

Er komt een 53ste Pierlala folklorestoet!

donderdag 16 april 2015

We zijn verheugd te mogen melden dat we beslist hebben om dit jaar een 53ste folklorestoet te organiseren. Na onze oproep hebben we op 9 april nieuwe en enthousiaste groepen mogen ontvangen die de traditie van de Pierlalastoet willen verderzetten.

Het stoetcomité heeft beslist dit jaar voluit te gaan voor de 53ste Pierlalastoet op 13 september, dankzij een vijftal nieuwe groepen die zich geëngageerd hebben op de vergadering van 9 april. Vooral Urselse jongeren en ook een vereniging uit Adegem willen meehelpen om de rijke traditie van de Pierlalastoet in ere te houden.

Op dinsdag 12 mei presenteert het stoetcomité om 20 uur in het parochiaal centrum De Reinaert, Onderdale, Ursel, het levensverhaal van Pierlala in de 53ste stoet aan de groepsleiders : ‘Pierlala voor ’t geluk geboren.’ Op deze vergadering worden de onderwerpen verder uitgewerkt, om zoals steeds een totaal nieuw en origineel levensverhaal van Pierlala te brengen in een boeiende stoet.

Nieuwe groepen zijn nog steeds welkom. Neem contact op met het stoetcomité voor meer informatie en kom gerust op dinsdag 12 mei om 20u naar

Deel dit artikel

top