top

Start bouw wagens Pierlalastoet

woensdag 12 augustus 2015

Vandaag begint de opbouw van de wagens voor de 53ste folklorestoet. Graag willen we nog enkele afspreken voor de bouw delen.

Bouw wagens stoet

De werf is vanaf vandaag elke dag (behalve op zondag) open vanaf 14 uur, en op zaterdag vanaf 9 uur. Elke helpende hand door groepen die hun eigen wagen komen helpen bouwen stellen we enorm op prijs. Kom gerust langs. Er is een leuke sfeer en we begeleiden je bij de bouw en tracteren je op één van onze drankjes. Het adres van de werf is Wessegem 5 in Ursel. Je wagen parkeer je best langs de straat zodat de werf zelf toegankelijk blijft.

Voor een goede planning zouden we het op prijs stellen als je op voorhand kan doorgeven wanneer je zou komen met je groep en met hoeveel je komt. Geef een seintje via een mail naar rene.de.rycke@telenet.be of via GSM: 0471 43 87 45. Tegen vrijdag 11 september moeten alle wagens klaar zijn want op zaterdag zetten we de wagens klaar voor de vorming van de stoet op zondag.

Ophaling kledij

Deelnemers kunnen hun kledij voor de stoet ook komen afhalen op de werf, maar geef een seintje op voorhand bij Katrien (GSM: 0471 43 87 45).

Inleving

Opdat je je tafereel optimaal kan brengen geven we je graag de tip om wat meer info over je tafereel in te winnen (bvb. hoe was de haartooi in die tijd) en spoor ook je andere groepsleden aan om zich helemaal in te leven. Ideaal is ook om minstens één oefenmoment te voorzien om met je groep samen te komen en af te spreken hoe je je tafereel op de wagen zal uitbeelden. Indien je er niet helemaal aan uit geraakt, kan je gerust advies bij ons inwinnen op de werf.

Vragen

Indien er nog vragen of onduidelijkheden zijn kom gerust langs op de werf of neem contact op met één van de comitéleden.

Deel dit artikel

top