top

Pierlala klinkt op het nieuwe jaar

dinsdag 3 januari 2017

Het Pierlala-comité helpt mee met de organisatie van de nieuwjaarsreceptie in Ursel op zaterdagavond 7 januari en in Knesselare op zondag 8 januari.

Naar jaarlijkse traditie is er een nieuwjaarsreceptie in Ursel en in Knesselare. Dit jaar is de nieuwjaarsreceptie in Ursel aanstaande zaterdagavond gepland vanaf 17u. Ons Pierlala-comité helpt ook mee met de organisatie en zal er zijn lekkere streekproducten aanbieden. De nieuwjaarsreceptie gaat door op het dorpsplein vlakbij de kerk van Ursel.

Zondagmiddag is er ook een nieuwjaarsreceptie in Knesselare vanaf 11u. Ook daar zullen wij paraat staan met onze lekkere drankjes! De receptie in Knesselare gaat door in het sportcomplex Flabbaert (Prinsengoeddreef 33 in Knesselare).

We hopen jullie alvast te mogen verwelkomen aanstaand weekend op één of beide nieuwjaarsrecepties!

 

Deel dit artikel

top