top

Pierlala zit nu ook op Facebook!

maandag 19 augustus 2013

Pierlala is dan wel een legandarische figuur, maar hij is ook helemaal mee met zijn tijd en kan je vanaf nu terugvinden op Facebook.

Voor Pierlala was er al een openbare groep op Facebook, maar vanaf nu heeft Pierlala een eigen fanpagina op Facebook: http://www.facebook.com/PierlalaUrsel. Dit biedt veel meer mogelijkheden om alle deelnemers, sponsors, betrokkenen en sympathisanten op de hoogte te houden van alles wat met Pierlala in Ursel te maken heeft.

De Pierlala folklorestoet op de tweede zondag van september is jaarlijks het hoogtepunt. Maar doorheen het jaar zijn er ook andere activiteiten zoals het viergangendiner in het najaar, de tombolatrekking op de Pierlalakermis en het deelnemersfeest. Via de facebookpagina van Pierlala vernemen jullie het laatste nieuws over onze jaarlijkse folklorestoet, de andere activiteiten en over alles wat met Pierlala te maken heeft. Tijdens de voorbereidingen van de stoet gunnen we jullie een blik achter de schermen. We delen er ook foto’s die je dan met je vriendenkring kan delen en waarop je personen kunt taggen.

Om fan te worden van Pierlala’s Facebookpagina, login op Facebook, ga naar http://www.facebook.com/PierlalaUrsel en klik op de knop ‘Vind ik leuk’. Elke update over Pierlala verschijnt dan in je nieuwsoverzicht.

 

Deel dit artikel

top