top

Gelukkig nieuwjaar!

woensdag 1 januari 2014

Het Pierlala-comité wenst iedereen een gezond en gelukkig 2014 en hoopt dat we dankzij al jullie hulp, steun en medewerking opnieuw een prachtige folklorestoet kunnen maken.

Vorig jaar heeft koning Albert II de vereniging vzw Pierlala koninklijk verklaard naar aanleiding van ons 50-jarig bestaan. Dit was dan ook de aanleiding voor het thema van de 51ste folklorestoet vorig jaar: ‘Pierlala, van koninklijken bloede?’. Dankzij de vele enthousiaste deelnemers, ijverige medewerkers, steun van sponsors en gemeentediensten, en bezoekers mogen we terugblikken op een mooie en geslaagde folklorestoet in 2013. De foto’s kan je hier nog herbekijken:

Een nieuw jaar, kondigt ook een nieuwe folklorestoet aan waar we opnieuw met heel veel enthousiasme zullen werken samen met jullie hulp. We maken er opnieuw een boeiend en gevuld werkjaar van met de eigenlijke Pierlala folklorestoet als apotheose. Daarom hopen we dat we ook dit jaar opnieuw kunnen rekenen op de vele medewerkers, deelnemers, sponsors, bezoekers, gemeentediensten en sympathisanten.

Je kan ons al ontmoeten op de nieuwjaarsreceptie in Ursel en Knesselare waar we onze plezierdrankjes zullen aanbieden.

Namens het Pierlala-comité wensen we iedereen een gelukkig en gezond nieuw jaar!

Tip! De feestdagen zijn alvast een ideale gelegenheid om onze plezierdrankjes (Pierlala Bier, Ursula of Urselse Kaffee) te proeven.

Deel dit artikel

top