top

terugblik op Pierlalarally

zondag 9 september 2018

We blikken tevreden terug op de eerste Pierlalarally voor tractoren, en willen alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid.

We denken dat we mogen tevreden terugblikken op de eerste Pierlalarally. Het weer zat alvast mee, jullie waren vrij talrijk aanwezig, we zijn gespaard gebleven van ongelukjes en we kregen al positieve reacties zoals: een heel mooi parcours, leuke plaatsen waar we nog niet geweest waren enz. We kregen ook enkele opmerkingen die we achteraf bekeken inderdaad beter konden doen, en deze houden we in gedachten.

Op de eerste stop kregen we ook de reactie: ongelofelijk hoe gestructureerd en gedisciplineerd al die tractoren geparkeerd staan. Dit is een terechte pluim voor jullie als deelnemer in combinatie met het goede werk van de begeleiders langs het parcours o.a. op de moto.

We willen alvast alle deelnemers bedanken voor hun deelname en misschien tot een volgende editie.

Deel dit artikel

top