top

een gelukkig 2019!!!

dinsdag 1 januari 2019

Eerst en vooral willen we jullie ook vanwege het ganse Pierlala comité een gelukkig 2019 toe wensen. Hopelijk mag 2019 voor jullie veel leuke momenten bieden. Bij de start van het nieuwe jaar denken wij ook reeds vooruit wat het nieuwe jaar voor het Pierlala comité zal betekenen.

Hierbij kunnen we alvast  bekend maken dat we we op zondag 8 september 2019 een 2de Pierlala tracktorenrondrit plannen met start en aankomst in Ursel. We zijn reeds gestart met de eerste voorbereidingen. Meer informatie volgt later op deze site of als je echt dringende vragen of opmerkingen hebt kan je die doorgeven via:

  • mailadres: info@pierlala-ursel.be
  • Omer Willems: 0495/602 248
  • Marnick Rykaert: 0478/592 244

 

Naast de tractorenrondrit kijken we ook al weer uit naar de nieuwe reuzenuitstappen en misschien mogen we elkaar al tegen het lijf lopen en klinken op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie te Ursel op 6 januari aan de kerk.

Deel dit artikel

top