top

terugblik 2020/vooruitblik 2021

donderdag 31 december 2020

Velen kijken niet echt graag terug op 2020. Voor veel verenigingen is dit gevoel nog een stuk sterker, want in die verenigingen staat en valt nu eenmaal alles met sociaal contact. Ook wij kunnen enkel terug kijken op activiteiten die niet konden plaats vinden door covid-19.

2020 was een jaar zonder reuzenstoeten, zonder tractorrally, met sterk gereduceerde kermis enz. Zelf samenkomsten met het comité konden enkel maar virtueel.

We moeten realistisch zijn. We zullen dit nog een stuk meedragen in 2021. Normaal helpt het Pierlala-comité aan het begin van het nieuwe jaar op de Nieuwjaarsreceptie voor de kerk van Ursel. Dit jaar zal de start van het nieuwe jaar ingetogener verlopen. Verder durven we maar weinig plannen voor 2021. Er is de hoop op versoepeling van maatregelen o.a. door de vaccins, maar tegelijk beseft iedereen dat het nog een lange weg is o.a. door mutaties van het virus.

We wensen jullie vooral een gezond 2021! Het is cliché maar na 2020 is het belang ervan zo duidelijk geworden.

Deel dit artikel

top