top

dartstornooi – Pierlala vogelpiekt met zijn maoten

maandag 29 augustus 2022

Op zijn Pierlalazondag 11 september maakt Pierlala deel uit van tal van feestelijkheden op Urseldorp, de Pastorijfeesten en de Plas den tertre en gaat hij vogelpieken met zijn maoten. De praalwagen wordt opgetuigd en om 18.00 uur zal Pierlala met de traditionele worstenworp starten. Ook de reus zal de hele dag aanwezig zijn op Urseldorp. […]

Op zijn Pierlalazondag 11 september maakt Pierlala deel uit van tal van feestelijkheden op Urseldorp, de Pastorijfeesten en de Plas den tertre en gaat hij vogelpieken met zijn maoten.

De praalwagen wordt opgetuigd en om 18.00 uur zal Pierlala met de traditionele worstenworp starten. Ook de reus zal de hele dag aanwezig zijn op Urseldorp.

Samen met Dartshop Madhouse in Aalter en dartsclub van Den Tyto organiseert Pierlala-Ursel voor de eerste keer een dartstornooi. Afspraak om 11.00 uur aan onze wagen ‘Den Bierboom’ aan de zijkant van de kerk.

Inschrijven is de boodschap via dartspierlala@gmail.com.

Opgelet: volzet is volzet! Bij teveel inschrijvingen krijgen inwoners van Aalter voorrang. Per duo kan er ingeschreven worden voor €15 per team. Na bevestiging van jullie inschrijving zal je een mail ontvangen met daarin het rekeningnummer.

Graag tot dan?

Deel dit artikel

top