top

Pierlala’s marathon in Urselse Velden

donderdag 13 augustus 2015

Na het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar een tweede editie van ‘Pierlala’s marathon in Urselse Velden’ op zondag 13 september 2015 vanaf 12 uur.

Het gaat om een halve marathon (4 ronden van 5,680 km) in estafette met ploegen van 2 tot 4 personen. Tussen 10.30 en 11.45 uur kunnen de rugnummers door de ploegleider afgehaald worden in de Pierlala-tent. De start is voorzien om klokslag 12 uur aan Pierlala’s tent op de Eeklose weg naast de kerk.

Iedere deelnemer ontvangt bij de aankomst een natura-Pierlala-prijs. Er zijn ook prijzen voorzien voor de origineelste en ludiekste kledij bij de aankomst. De uitslag en tijden zijn verkrijgbaar in Pierlala’s tent. Voor de prijsuitreiking organiseren we een ludieke podiumceremonie met aansluitend de 53ste Pierlalastoet ‘Pierlala voor ’t geluk geboren’. (klik hier voor meer info over het volledige programma)

Praktisch

Er zijn kleedkamers en douches op 500 m van de start in Onze School, ingang Hendelstraat 9A, Ursel. Er is parkeergelegenheid in de buurt.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 4 september 2015 : enkel door overschrijving van € 20 per ploeg op rekeningnr. BE78 8508 1364 4886 van vzw Pierlala Ursel met vermelding ‘MARATHON’ en de naam van de ploegleider. Er kunnen maximum 50 ploegen inschrijven.

Meer info

Voor meer informatie kan je terecht bij Ivan De Muynck, tel. 0494 605 619, e-mail: ivandemuynck@hotmail.com.

 

Deel dit artikel

top