top

In Ursel is het weer “kirmesse”, en hoe!

vrijdag 3 september 2021

Op zijn Pierlalazondag (de 2de van september) maakt Pierlala deel uit van tal van feestelijkheden op Urseldorp, de Pastorijfeesten en de Plas den tertre.

In het post-corona tijdperk zijn we zeer verheugd dat het Urselse dorpsleven herneemt en daarvoor wil ook Pierlala nog wel eens uit zijn kist komen! De praalwagen wordt opgetuigd en de traditionele worstenworp (vroeger als afsluiter van de Pierlalastoet) wordt nu ook hernomen. Ook de reus Pierlala zal de hele dag aanwezig zijn op Urseldorp.

Nieuw is de FOTOWEDSTRIJD! Maak een mooie, ludieke, originele, foto rond het thema “Pierlala op Urselkirmisse” en zend deze naar fotopierlala@gmail.com. Er zijn heel wat mooie prijzen te winnen, met als hoofdprijs een ontbijt voor 2 in de Drongengoedhoeve !

Meer info op de pagina’s fotowedstrijd en reglement.

Deel dit artikel

top